Lazdyno riešutų branduoliai

6.2011.98

Sudedamosios dalys: Lazdyno riešutų branduoliai

Kilmės šalis :  Gruzija

Produkto kodas: N001 Kategorija: Žymos: , , , , ,

Lazdyno riešutų branduoliai

Lazdyno riešutai – vitaminų ir mineralų šaltinis. Juose yra kalio, magnio, fosforo, geležies, cinko, seleno, 9 vitaminų ir daug augalinių baltymų, taip pat mums reikalingų aminorūgščių.

Baltymų lazdyno riešutuose beveik tiek pat kiek mėsoje, o angliavandenių – mažai. Todėl jei mėgstate sausainius su riešutais, rinkitės su lazdyno.
Jei ryte sunkiai bundate ir tingiai ritatės iš šiltų patalų, kiaušinienę pagardinę sauja lazdynų riešutų ir juodųjų pipirų kaipmat sušilsite ir pažvalėsite. Be to, šie riešutai ne tokie kaloringi kaip, pavyzdžiui, žemės riešutai. Taip pat – nesukelia alergijos. Jie dera su daugeliu produktų – sūriais, mėsa, įvairiais saldėsiais (jogurtu, visokiausiais konditeriniais gaminiais).
Riešutai – sotus ir vertingas pakaitalas nesveikiems užkandžiams. Lazdynų riešutuose baltymų ir mūsų organizmui reikalingų aminorūgščių randama tiek, kiek ir mėsoje. Tačiau rinkitės tik grynus riešutus: sūdyti, kepinti ar glazūruoti sveikatos nepridės.
Riešutų nereikia padauginti sergantiems kepenų ligomis, esant inkstų, skrandžio, širdies veiklos sutrikimams. Taip pat svarbu pasitikrinti, ar nesate alergiškas.
Šis produktas gana kaloringas, tad daugiausia naudos riešutai atneša, kai jų vartojama nedideliais kiekiais, pakeičiant kitą užkandį.
Riešutuose randama nemažai fosforo, o jo perteklius gali slopinti vitamino D susidarymą ir trikdyti kalcio pasisavinimą. Tai didina osteoporozės riziką, todėl itin atidūs turėtų būti vyresnio amžiaus žmonės.

Laikymo sąlygos – laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Dėl didmeninių kiekių ir kainų kreipkitės tiesiogiai elektroniniu  paštu( info@saldukas.ryznet.lt)  arba telefonu ((8-5) 2600297), arba užpildę kontakto forma tinklalapyje.

Prisijunkite prie UAB Salduko FaceBook

SUSIJĘ PRODUKTAI