Garstyčių sėklos

2.005.99

Sudedamosios dalys: Garstyčios

Laikymo sąlygos – laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Dėl didmeninių kiekių ir kainų kreipkitės tiesiogiai elektroniniu  paštu( info@saldukas.ryznet.lt)  arba telefonu ((8-5) 2600297), arba užpildę kontakto forma tinklalapyje.

Garstyčių sėklos

Garstyčios – iš kryžmažiedžių šeimos augalo baltosios garstyčios gaminamas prieskonis. Tai vienas seniausių prieskonių. Garstyčios Kinijoje buvo žinomos dar prieš 3000 metų.

Iš garstyčių sėklų spaudžiamas aliejus, o iš išspaudų gaminami garstyčių milteliai, kurie panaudojami stalo garstyčioms paruošti. Garstyčių sėklose būna nuo 23 iki 47 % aliejaus. Garstyčių milteliai − tai smulkiai sumaltos garstyčių išspaudos.

Svarbiausia sudėtinė garstyčių miltelių dalis yra trigliukozidai − sinigrinas (juodosiose ir sarepto garstyčiose) ir sinalbinas (baltosiose garstyčiose). Šios medžiagos suteikia garstyčioms aštrų, pikantišką skonį.

Laikymo sąlygos – laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Dėl didmeninių kiekių ir kainų kreipkitės tiesiogiai elektroniniu  paštu( info@saldukas.ryznet.lt)  arba telefonu ((8-5) 2600297), arba užpildę kontakto forma tinklalapyje.

 

SUSIJĘ PRODUKTAI