Prieskoniai, Receptai, Gyvenimas

Mėsos „armonika“

Mėsos „armonika“

Mėsos „armonika“

Šis receptas nereikalauja ilgo stovėjimo prie viryklės. Greitai galima pamaitinti didesnį būrį žmonių. Atrodo gražiai, sotu ir kol kepa mėsa, galime nuveikti kitus darbus.

Jums reikės:

1,5 – 2 kg kiaulienos sprandinės
3 pomidorai
2 svogūnai
100 g fermentinio sūrio
Pipirai
Druska
Maltas česnakas
Persiladas
Prieskoniai mėsai ( kiaulienai , šašlykui, gero kepsnio )

Gaminimo eiga:

  • Mėsą nuplauname, nusausiname ir giliai įpjauname riekelėmis. Bet ne iki galo, tik įpjauname.
  • Supjaustome riekelėmis svogūną, pomidorus.
  • Prieskoniais ištriname mėsą ir įpjautas vietas. Daržoves deliojame į mėsos griovelius.

Mėsos „armonika“

  • Kepsnį susukame į kepimo popierių, o tada viską dar apviniojame gausiai folija.

  • Kepame 3- 4 valandas. 200 – 220 l temperatūroje.
  • Prieš pabaigą pabarstome fermentiniu sūriu ir dar pakepame kol išsilydys sūris.

Patarimai:

  1. Kartu su daržovėmis galima dėti „mocarella“ sūrį.
  2. Skanaukite su šviežiomis daržovėmis.

Skanaus,

Inga

Mus rasite FB

 

[ux_products cat=”195″ products=”16″ offset=”4″]