Riešutų sviesto receptas
Jums reikės:
- 200 g. žemės riešutų ( valyti, kepti skaldyti )
- žiupsnelis druskos (nebūtina)
- alyvuogių aliejaus (irgi nebūtina)
Kaip gaminti?
- Pakepinti riešutus keptuvėje (arba orkaitėje).
- Nulupti žieveles (nebūtina), bet naudojant valytus žemės riešutus, darbo žymiai sumažėja 🙂
- Atvėsusius riešutus dėti į maisto smulkintuvą ir smulkinti.
- Jei jūsų smulkintuvas nėra labai galingas, smulkinti patariu iki trupininės masės, tada po 1 – 2 šaukštą dėti į smulkintuvą. Jei norite, įdėkite druskos.
- Smulkinti iki vientisos masės, jei masė ne vientisa įpilti alyvuogių aliejaus ir mėgautis!
Skanaus!
Rugilė ( 11m )
[divider]
[ux_products cat=”338″]
[ux_products cat=”258″ offset=”1″]