Prieskoniai, Receptai, Gyvenimas

Bulviniai blynai su varškės kremu

Bulviniai blynai su varškės kremu

Bulviniai blynai su varškės kremu

Kokios Užgavenės be sočių blynų! Todėl šiandien būtinai išbandykite bulvinių blynų receptą su pasakiškai skaniu varkšės kremu!

Užteks ir šeimą pamaitinti ir kaimyną pavaišinti!

Jums reikės:

2-3 kg bulvių
1 svogūno
2 kiaušinių
2 šk. miltų
Druskos
Pipirų
Persilado
Aliejaus kepimui

Varškės kremas:

400 g varkšės
3 šk. grietinės
3-4 česnako skiltelės
Persilado

Gaminimo eiga:

  • Bulves ir svogūną sutarkuojame. Pagardiname druska, prieskoniais. Įmušame kiaušinius, beriame miltus ir gerai išmaišome.

Bulvės

Gaminimas

  • Įkaitiname aliejų ir pradedame kepti blynus kol gražiai ir traškiai apskrus.

Kepimas

  • Ruošiame varškės kremą – visus ingridientus maisto smulkintuvo pagalba sutriname iki kreminės konsistencijos.

Varškė

  • Varškės kremą dedame ant karštų blynų, pabarstome persiladu.

Bulviniai blynai su varškės kremu

 Patarimai:

  1. Varškės kremą labai tinka pagardinti šviežiu agurku, žalumynais ar lašišos gabalėliu.
  2. Jei norite skystesnio varškės kremo naudokite natūralų jogurtą.

 

Sočių Užgavenių!

Inga

Mus rasite FB

[ux_products cat=”195″]

[ux_products cat=”190″ offset=”3″]