Bulviniai blynai su varškės kremu
Kokios Užgavenės be sočių blynų! Todėl šiandien būtinai išbandykite bulvinių blynų receptą su pasakiškai skaniu varkšės kremu!
Užteks ir šeimą pamaitinti ir kaimyną pavaišinti!
Jums reikės:
2-3 kg bulvių
1 svogūno
2 kiaušinių
2 šk. miltų
Druskos
Pipirų
Persilado
Aliejaus kepimui
Varškės kremas:
400 g varkšės
3 šk. grietinės
3-4 česnako skiltelės
Persilado
Gaminimo eiga:
- Bulves ir svogūną sutarkuojame. Pagardiname druska, prieskoniais. Įmušame kiaušinius, beriame miltus ir gerai išmaišome.
- Įkaitiname aliejų ir pradedame kepti blynus kol gražiai ir traškiai apskrus.
- Ruošiame varškės kremą – visus ingridientus maisto smulkintuvo pagalba sutriname iki kreminės konsistencijos.
- Varškės kremą dedame ant karštų blynų, pabarstome persiladu.
Patarimai:
- Varškės kremą labai tinka pagardinti šviežiu agurku, žalumynais ar lašišos gabalėliu.
- Jei norite skystesnio varškės kremo naudokite natūralų jogurtą.
Sočių Užgavenių!
Inga
[ux_products cat=”195″]
[ux_products cat=”190″ offset=”3″]