Sluoksniuotas desertas su pistacijomis
Jums nereikės daug laiko praleisti virtuvėje, kad pasimėgautumėte šiuo desertu! Nekeptas, labai gražiai atrodantis, paruošiamas per 10 min, maistingas ir su nedideliu kiekiu cukraus.
Jums reikės:
100 g pistacijų
100 g maskarponės
50 g kondensuoto pieno
Vyšnių uogienės
Darbo eiga:
- Pistacijas smulkintuvo pagalba susmulkiname iki trupinių.
- Maskarpone ir kondensuotą pieną išplakame iki kreminės konsistencijos
- Sluoksniuojame desertą stiklinėse ar taurėse. Pirmas sluoksnis – pistacijų trupiniai (1/2 turimo kiekio), antras – maskarponės kremas ir uogienė. Viršutinis sluoksnis – likę pistacijų trupiniai.
- Viršų puošti galima kitais mėgstamais riešutais ar uogomis.
Patarimai:
- Maskarponės kremą galima pakeisti ir kt mėgstamu kremu ar plakta grietinėle.
- Uogienę rinkitės rūgštesnę.
Skanaus,
Inga
[ux_products cat=”258″ products=”16″ offset=”2″]