Receptai, Gyvenimas, Kava ir arbata

Keksiukai – Lietuvos gimtadieniui

Keksiukai – Lietuvos gimtadieniui

Keksiukai – Lietuvos gimtadieniui

Šventiniai keksiukai Jūsų stalui papuošti, švenčiant Lietuvos gimtadienį! Tebūnie šventė kiekvieno namuose išsikepus šventinį pyragą ar šiuos spalvotus keksiukus su sviestiniu kremu.

Tešlos receptą rasite čia:

[blog_posts style=”push” type=”masonry” width=”full-width” columns=”1″ ids=”8927″ excerpt_length=”14″ image_height=”400px”]

Keksiukus puošime sviestiniu kremu.

Sviestinis kremas:

200 g minkšto kambario temperatūros sviesto

130 g kondensuoto pieno

Maistinių dažų

Darbo eiga:

  1. Minkštą sviestą labai gerai išplakame iki baltumo, kol pasidarys lyg kremas – vientisas ir minkštas.
  2. Plona srovele pilame kondensuotą pieną ir vis plakame kol kremas sustandės ir pasidarys vientisas.
  3. Pačioje pabaigoje padaliname kremą į atskirus indelius ir įdedame maistinių dažų. Viską gerai išmaišome.
  4. Pasiruošiame konditerinį švirkštą ar maišelį su antgaliu ir puošiame.

Be papuošimo

Keksiukai – Lietuvos gimtadieniui

Keksiukai – Lietuvos gimtadieniui

 

Spalvoto gimtadienio,
Inga

Mus rasite FB

[ux_products cat=”258″ products=”16″ offset=”2″]