Keksiukai – Lietuvos gimtadieniui
Šventiniai keksiukai Jūsų stalui papuošti, švenčiant Lietuvos gimtadienį! Tebūnie šventė kiekvieno namuose išsikepus šventinį pyragą ar šiuos spalvotus keksiukus su sviestiniu kremu.
Tešlos receptą rasite čia:
[blog_posts style=”push” type=”masonry” width=”full-width” columns=”1″ ids=”8927″ excerpt_length=”14″ image_height=”400px”]
Keksiukus puošime sviestiniu kremu.
Sviestinis kremas:
200 g minkšto kambario temperatūros sviesto
130 g kondensuoto pieno
Maistinių dažų
Darbo eiga:
- Minkštą sviestą labai gerai išplakame iki baltumo, kol pasidarys lyg kremas – vientisas ir minkštas.
- Plona srovele pilame kondensuotą pieną ir vis plakame kol kremas sustandės ir pasidarys vientisas.
- Pačioje pabaigoje padaliname kremą į atskirus indelius ir įdedame maistinių dažų. Viską gerai išmaišome.
- Pasiruošiame konditerinį švirkštą ar maišelį su antgaliu ir puošiame.
Spalvoto gimtadienio,
Inga
[ux_products cat=”258″ products=”16″ offset=”2″]