Kava ir arbata

„CHICCO D‘ORO“ kava – aistra ir tradicijos

kava

„CHICCO D‘ORO“ kava

Nuo  1949 m. „Chicco d‘Oro“ kava pradėta gaminti  Šveicarijoje, Tičine (Balernos mstl.). Balernos miestelyje yra įsikūrusi didžiulė „Chicco d‘Oro“ gamykla, kurioje dirba aukštos kvalifikacijos, patyrę darbuotojai. Aukštos kokybės standartų laikymasis leido įmonei pasiekti didelę rinkos dalį. Didelis dėmesys skiriamas importuojamai kavai. Pupelės, daugiausia arabica, atsivežamos iš geriausių kavos gamintojų pasaulyje.

„CHICCO D‘ORO“ ISTORIJA

Nuo  1949 m. „Chicco d‘Oro“ kava pradėta gaminti  Šveicarijoje, Tičine (Balernos mstl.). Tičinas – tai itališkasis Šveicarijos kantonas, kuris tarsi pusiasalis įsiterpęs į Italijos žemes, yra piečiausias Šveicarijos regionas. Be to, tai vienintelis šios šalies kantonas, kuriame oficiali kalba yra italų.

Balernos miestelyje yra įsikūrusi didžiulė „Chicco d‘Oro“ gamykla, kurioje dirba aukštos kvalifikacijos, patyrę darbuotojai, kurie, pasitelkę modernią įrangą, meistriškai, dėmesingai bei remiantis senomis tradicijomis atlieka visus kavos skrudinimo etapus.

Aukštos kokybės standartų laikymasis – štai kas leido įmonei pasiekti didelę rinkos dalį. Pelnyti sertifikatai: FSSC 22000 ISO 22000:2000; ISO 9001:2008.

kavos

 

Didelis dėmesys skiriamas importuojamai kavai. Pupelės, daugiausia arabika, atsivežamos iš geriausių kavos gamintojų pasaulyje. Atrinktos kavos pupelės skrudinamos pagal specialią Italijos meistrų receptūrą, procesui naudojami modernūs skrudinimo įrenginiai.

[ux_banner height=”500px” youtube=”eBp5jQvsGWE”]

[/ux_banner]
[ux_products cat=”228″ products=”16″]